Välj en sida

Karriär

Hos oss står våra anställdas åsikter i fokus och är vår främsta källa till framgång.
Varje år genomför vi två spännande och anonyma medarbetarenkäter inom områdena system & struktur samt organisation. Vi är glada över att kunna meddela att årets resultat har lett till en imponerande genomsnittlig betygssiffra på hela 8,6 (baserat på en skala från 1 till 10), vilket visar hur mycket våra anställda uppskattar oss som arbetsgivare.

Denna bedrift gör oss stolta och cementerar vår plats som en enastående arbetsplats. Men vi är inte nöjda med att bara vara exceptionella – vi strävar alltid efter att bli ännu bättre. Vi tar steget längre genom att två gånger i månaden arrangera olika aktiviteter för att stärka teamet och främja samarbete. Vi är övertygade om att en stark sammanhållning leder till ännu större framgångar och därför satsar vi ständigt på att förbättra arbetsmiljön för våra fantastiska medarbetare.

Var med oss och bli en del av vår framgångsresa!

 

Vill du bli en del av ett kreativt och sammansvetsat team?

Ta chansen att bli en del av ett härligt gäng bestående av VD, projektledare, administratörer, programmerare, servicetekniker och installatörer på ett tekniskt framåtsträvande bolag.

För oss är team-känslan det viktigaste, och vi tror att vägen dit är att hitta på saker tillsammans. Anställda hos oss uppskattar att vi regelbundet hittar på gemensamma aktiviteter, träningspass och företagsresor. Än så länge har vi bland annat hunnit med att springa bellmanstafetten och midnattsloppet, vandrat fjällräven classic och gjort ett antal sol- och skidresor.

När det kommer till rekrytering stirrar vi oss inte blinda på år och siffror utan tror starkt på personlig lämplighet, så för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Det var lite om oss,
Kom gärna förbi och på en kaffe och berätta lite om dig!

Lediga tjänster

Programmerare DUC, PLC / Scada
Personen vi söker har erfarenhet av programmering- helst av DUC, PLC eller SCADAsystem.

Servicetekniker
Personen vi söker gillar att vara på språng och har en bakgrund inom el och ett B-körkort.

Styr- och reglerinstallatör
Personen vi söker är noggrann och har en bakgrund inom el och ett B-körkort.

Övriga tjänster
Är rollen du söker inte listad ovan? Vi utvecklas och expanderar ständigt och tar gärna emot en spontanansökan!