Karriär

Hos oss står våra anställdas åsikter i fokus och är vår främsta källa till framgång. Därför blir vi extra glada över att vi genom medarbetarundersökningar ännu ett år uppnått utmärkelsen Enastående Arbetsplats.

2024 vill vi toppa denna prestation genom att fortsätta se och prioritera varje individs behov, arrangera mängder av roliga aktiviteter för att stärka vårt team, och främja samarbetet via utvecklingsdagar och konferenser. 

Var med oss och bli en del av vår framgångsresa!

Vill du bli en del av ett kreativt och sammansvetsat team?

Ta chansen att bli en del av ett härligt gäng bestående av VD, projektledare, administratörer, programmerare, servicetekniker och installatörer på ett tekniskt framåtsträvande bolag.

För oss är team-känslan det viktigaste, och vi tror att vägen dit är att hitta på saker tillsammans. Anställda hos oss uppskattar att vi regelbundet hittar på gemensamma aktiviteter, träningspass och företagsresor. Än så länge har vi bland annat hunnit med att springa bellmanstafetten och midnattsloppet, vandrat fjällräven classic och gjort ett antal sol- och skidresor.

När det kommer till rekrytering stirrar vi oss inte blinda på år och siffror utan tror starkt på personlig lämplighet, så för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Det var lite om oss,
Kom gärna förbi och på en kaffe och berätta lite om dig!

Lediga tjänster

Programmerare DUC, PLC / Scada
Personen vi söker har erfarenhet av programmering- helst av DUC, PLC eller SCADAsystem.

Servicetekniker
Personen vi söker gillar att vara på språng och har en bakgrund inom el och ett B-körkort.

Projektledare
Personen vi söker har erfarenhet av projektledning samt är tekniskt kunnig avseende styr- och regler.

Övriga tjänster
Är rollen du söker inte listad ovan? Vi utvecklas och expanderar ständigt och tar gärna emot en spontanansökan! jobb@styrteam.se